Zápisnica z 25.10.2013

Zápisnica z pracovného zasadnutia žiackeho parlamentu.
25. októbra 2013                        učebňa CJ3                        6:50
Prítomní podľa prezenčnej listiny
Program: 1. Privítanie
2. zhodnotenie akcie Deň duševného zdravia
3. predbežná príprava akcie Naša škola má talent
4. diskusia, záver

1: Pani učiteľky Hrušková a Boguská privítali poslancov a otvorili zasadnutie.
2: Akciu Deň duševného zdravia poslanci zhodnotili ako úspešnú, aj napriek tomu, že 3 triedy (hlavne tí najstarší žiaci) sa do akcie nezapojili. Ako dôvod uviedli, že bolo nemožné dohodnúť na na pozitívnych farbách, do ktorých by sa obliekli. Aj napriek tomu sa určite chcú k akcii vrátiť aj na budúci školský rok.
Počas zasadnutia poslanci hlasovali aj za víťaza Dňa duševného zdravia na 1.stupni. Na interaktívnej tabuli si prezreli galériu fotografií a prostredníctvom hlasovacích lístkov rozhodli, že víťazom sa stáva 2.B trieda.
2.stupeň hlasuje prostredníctvom webstránky našej školy, kde po prihlásení do elektronickej žiackej knižky môže zahlasovať za zvolenú triedu. Hlasovanie bude trvať do 11.11.2013.
3: Poslanci si určili aj úlohy, ktoré bude treba splniť pri príprave akcie Naša škola má talent. Dohodli sa, že akcia bude určená vekovej skupine do 13. rokov, kedže aj skúsenosť z predchádzajúcich rokov ukázala, že starší žiaci o súťaž záujem nemajú. Ivona Tonhauserová z 5.C. pripraví plagáty na propagáciu akcie. O moderovanie akcie prejavili záujem Tomáš Buchel a Viktória Orješková zo 7.A.

4: Poslanci nemali žiadne návrhy do diskusie, preto pani učiteľky ukončili zasadnutie. 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára